Oranje Fonds ‘Kroonappels’, stem op Hospice Kromme Rijnstreek!

zaterdag, 16 maart, 2013

Breng uw stem on-line uit op Hospice Kromme Rijnstreek, ga naar www.kroonappels.nl

Kroonappels 2Hospice Kromme Rijnstreek doet mee aan de zoektocht naar de Kroonappels, omdat onze organisatie de Helpende Hand biedt aan een ieder die op een waardige en respectvolle wijze afscheid moet nemen van het leven. Dit is alleen mogelijk door de liefdevolle aanwezigheid van vrijwilligers die zich inzetten om de laatste levensfase zo comfortabel mogelijk te laten zijn, waardoor het verdriet en de pijn enigszins kan worden verzacht.

Het Oranje Fonds ondersteunt sociale initiatieven in het Koninkrijk der Nederlanden. Dat doen ze met geld, met kennis en met contacten. De Prins van Oranje en Prinses Máxima zijn al sinds de oprichting het beschermpaar van het Oranje Fonds. Ter gelegenheid van de aankomende inhuldiging organiseert het Oranje Fonds een speciale actie. Samen met iedereen in het Koninkrijk gaan ze op zoek naar de mooiste, beste, succesvolste en leukste sociale initiatieven. Zo wijst iedereen de nieuwe Koning en Koningin de weg naar bijzondere maatschappelijke organisaties overal in het land.
Voor de uiteindelijke winnaars is er € 50.000,= beschikbaar én een Appeltje van Oranje.

In het weekend van 15, 16 en 17 maart (= het weekend van NL-Doet, dé vrijwilligersdag van ons land, waaraan vorig jaar 300.000 mensen deelnamen) wordt iedereen in het land opgeroepen te stemmen op de succesvolste of beste sociale infinitieven in hun eigen gemeente.

Op 16 april wordt bekendgemaakt wie de winnaars zijn van de 3 Kroonappels.