World Photo Concert voor Hospice

woensdag, 7 september, 2011

De Lions Club Houten, Rotary Club Houten Castellum en Rotary Club Houten organiseren in de week van 19 tot en met 24 september de ‘ Week van het Hospice’. Een week vol activiteiten ter ondersteuning van het Hospice Kromme Rijnstreek. Maandag 19 september wordt de Week van het Hospice geopend in het Theater Aan de Slinger met een éénmalig optreden van het World Photo Concert. Leden van deze groep maakten vroeger deel uit van het befaamde Flairck. Producent, componist en fotograaf Hans Visser treedt op met de wereldmuzikanten Irena Filippova (Rusland), Ernesto Arrendell (Sint aarten) en Arthur Bont (Nederland). Aan de hand van sublieme foto’s en hun prachtige muziek maken zij een wereldreis door nze tijd. World Photo Kaarten à 27,50 euro zijn te bestellen via www.theateraandeslinger.nl en bij Boekhandel Wijs en de ibliotheek. Andere activiteiten zijn een Korenfestival op 21 september in de Opstandingkerk en de wielertocht ´Ride for the ospice´ op zaterdag 24 september.Bedrijven of verenigingen die met een team willen meerijden, kunnen de Ride zichtbaar sponsoren.
Voor meer informatie zie www.weekvanhethospice.nl
Bron: Trefpunt Houten