Week van het Hospice slaat aan – een groot succes

woensdag, 28 september, 2011

HOUTEN – De Week van het Hospice in Houten, 19 – 24 september, is een groot succes geworden. Deze week vol activiteiten werd gezamenlijk georganiseerd door Lions Club Houten, Rotary Club Houten Castellum en Rotary Club Houten om een substantiële bijdrage te leveren aan de exploitatie van het Hospice Kromme Rijnstreek en de aandacht voor het hospice in Houten en omgeving levend te houden. Gezien de grote opkomst bij de verschillende activiteiten, is dat zeker gelukt!
Bron: Houtens Nieuws, ’t Groentje

De week werd op maandag geopend met een zeer geslaagd optreden van het World Photo Concert in het Theater Aan de Slinger. Woensdag 21 september vond in de Opstandingskerk een korenfestival plaats. Vrijdagavond konden Houtenaren op het Rond hun krachten meten in een tijdrit op 2 speciale fietsen, als opmaat voor de fietstocht van zaterdag. Een dag later meldden 160 deelnemers zich bij het clubhuis van Wielertoerclub Houten ’80 voor de fietstocht van 25, 40 of 70 km. Onder de deelnemers bevond zich een groep van 10 medewerkers van Albert Heijn Houten-Zuid. Ook stopten zij nog een donatie in de bekende melkbus van het hospice.
De week was een succes voor het hospice. Niet alleen wegens de financiële opbrengst, maar ook omdat weer is gebleken dat het initiatief voor het hospice breed wordt gedragen. Het is de bedoeling om van de week een jaarlijks terugkerend evenement te maken.