‘Week van het Hospice’ 19 t/m 24 september

donderdag, 7 juli, 2011

In de week van 19 tot en met 24 september 2011 organiseren Lions Club Houten, Rotary Club Houten Castellum en Rotary Club Houten gezamenlijk de ‘Week van het Hospice’. Het wordt een week vol uiteenlopende activiteiten die allemaal dienen ter ondersteuning van het Hospice Kromme Rijnstreek.

CONCERT
Maandag 19 september wordt de Week van het Hospice geopend in het Theater Aan de Slinger met een éénmalig en bijzonder optreden van het World Photo Concert. Leden van deze groep maakten vroeger deel uit van het befaamde Flairck. Aan de hand van sublieme foto’s en genietend van hun prachtige muziek maakt het publiek met hen een wereldreis door onze tijd.
Kaarten voor dit speciale concert kosten 27,50 euro en zijn te bestellen via www.theateraandeslinger.nl

KORENFESTIVAL
Woensdag 21 september wordt een Korenfestival georganiseerd. Maar liefst zes verschillende koren uit Houten zullen optreden in de Opstandingskerk. De koren zijn zeer divers, wat garant staat voor een afwisselende en sfeervolle avond.
Kaarten à 12,50 euro, inclusief een consumptie. Zie ook www.theaterkoorhouten.nl

WIELERTOCHTEN
Zaterdag 24 september staat de wielertocht ‘Ride for the Hospice’ gepland, waaraan iedereen kan deelnemen. Deze tocht wordt georganiseerd in samenwerking met Wielertoerclub Houten ‘80. De uitgezette routes vormen een prachtige toertocht met
verschillende afstanden.
Voor het hele gezin is er een gezinstoertocht van 25 kilometer door een prachtige omgeving, een tocht van 40 kilometer.
Voor de gevorderden en een tocht van 70 kilometer voor de mensen met de smalle bandjes.
Deelname kost 5 euro per persoon en 15 euro per gezin ongeacht het aantal deelnemers en de afstand.
Voor bedrijven of verenigingen die met een team willen meerijden, bestaat de mogelijkheid om de Ride zichtbaar te sponsoren.
Zie ook www.wtchouten.nl

Voor nadere informatie over ‘de Week van het Hospice’, kaartverkoop en mogelijke inschrijvingen, kijk en volg ons via de lokale media en op www.weekvanhethospice.nl