Wil je bijzonder en zinvol vrijwilligerswerk doen?

vrijdag, 1 december, 2017

Het hospice zoekt vrijwilligers met levenservaring, contactueel vaardig, liefdevol en waar nodig terughoudend. Het werk vraagt inzet en inzicht. Het is verrijkend, soms intensief en soms emotioneel.

De vrijwilligers worden door ons goed ingewerkt en begeleid. Dat houdt in dat iedere vrijwilliger verplicht de aangeboden introductiecursus moet volgen. Regelmatig worden ook nascholingscursussen aangeboden waarop je je kunt inschrijven. Er wordt samen met de coördinator een wederzijdse proefperiode afgesproken, waarin je kan ontdekken of het werk echt iets voor je is.
Door alle vrijwilligers deel te laten nemen aan de cursus, hopen wij een hecht team te vormen met een voortreffelijke en continue samenwerking. Dit team zal in het hospice de sfeer van warmte en genegenheid en betrokkenheid uitstralen, die wij onze gasten graag willen bieden. 

Heb je belangstelling of wil je meer informatie, neem dan contact op met een van de coördinatoren (tel 030-2567990) of stuur een mail naar vrijwilligers@hospice-krommerijn.nl

———————————————————————————————————————————