Voorlichtingsavond Hospice Kromme Rijnstreek in Odijk

vrijdag, 5 juni, 2009

Op donderdagavond 25 juni zal er in het Dorpshuis Odijk, Zeisterweg 44, 3984 NM te Odijk , informatie worden gegeven over het Hospice Kromme Rijnstreek en de laatste ontwikkelingen. Tevens wordt er voorlichting gegeven over het vrijwilligerswerk in het hospice. De succesvolle belactie op 20 en 24 maart 2009 door de leerlingen van de opleidingen Sportmarketing en Evenementenorganisatie van ROC Midden Nederland heeft ook in Bunnik, Odijk en Werkhoven geleid tot positieve reacties. Diegene die geen uitnodiging hebben ontvangen en toch belangstelling hebben nodigen wij van harte uit om deze informatieavond bij te wonen.

Contactpersoon: Annemieke Teule, secretaris Stichting Hospice Kromme Rijnstreek, ateule [apenstaartje] hospice-krommerijn [punt] nl, tel. 030-8791921

• 20.15u Welkom met koffie en thee
  • 20.30u Film: “Als je niet meer beter wordt“
  • 20.45u “Vrijwilliger in het Hospice”