The Christmas Vocals uit Uithoorn verrasten onze gasten met een optreden.

vrijdag, 21 december, 2012

Bron: redactie Hospice Kromme Rijnstreek

Op zondag 16 december werden de gasten van ons Hospice verrast met een optreden van The Christmas Vocals uit Uithoorn. Een van onze vrijwilligers, Peter Wessels zingt mee in dit ‘gelegenheidskoor’ en vind het helemaal het einde!

In november starten de repetities van het koor om met name de nieuwe nummers goed onder de knie te krijgen. Het koor, dat in zijn totaliteit uit zo’n 55 zangers bestaat, zingt Engelse Christmas Carols en staat onder bezielende leiding van Ferdinand Beuse. De zangers en zangeressen zingen, in Dickens-kostuum a capella de prachtigste traditionele Carols, maar ook meer eigentijdse nummers. Zo klonken in het Hospice naast het ‘Silent Night’, ‘Gloria in Exelcis Deo’ ook nummers als: ‘Have yourself a merry, little Christmas’, ‘Here comes Santa Claus’ en het vrolijke (nieuwe) nummer: ‘It’s beginning to look a lot like Christmas’.De gasten genoten met volle teugen en waren zichtbaar geroerd door het optreden van dit koor. Ook de zangers vonden het een heel bijzonder om in het hospice te mogen optreden en zij werden na afloop allemaal verblijd met een prachtige roos.Onder het genot van broodjes en heerlijke soep werd het bezoek aan het hospice afgesloten.

Peter Wessels