TC Atalanta steunt Hospice Kromme Rijnstreek

woensdag, 22 juni, 2011

HOUTEN – Zaterdag 11 juni jongstleden gaf Atalanta een tennisclinic voor alle medewerkers van Hospice Kromme Rijnstreek. 17 vrijwilligers en bestuursleden deden mee. Na de koffie en thee waren drie tennisleraren belangeloos beschikbaar om de fijne kneepjes van het tennis aan de vrijwilligers bij te brengen. Een deel had al enige ervaring en een aantal van de vrijwilligers had nog niet eerder tennis gespeeld.
De sfeer was heel goed en iedereen heeft veel plezier en lol gehad. Het was ontzettend leuk om elkaar eens in een andere omgeving te leren kennen. Ook de tennisleraren waren ook heel enthousiast. Na het tennissen hebben we met elkaar nog iets gedronken en een broodje gegeten om vervolgens voldaan naar huis te gaan.
TC Atalanta organiseert gedurende het gehele seizoen activiteiten om Hospice Kromme Rijnstreek te ondersteunen. Er staat een bus op de bar voor donaties, allerlei activiteiten worden georganiseerd en een deel van het inschrijfgeld voor de toernooien wordt aan het Hospice afgedragen.

Bron: Houtens Nieuws, ’t Groentje. Foto: A.Teule