Taurus schenkt 1500 euro aan Hospice

zaterdag, 12 juni, 2010

Houten- Volleybalvereniging Taurus schenkt €1500 aan Hospice Kromme Rijnstreek.
De volleybalvereniging bestaat dit jaar 40 jaar en heeft besloten om ook een inzamelingsactie voor een goed doel aan de festiviteiten te koppelen. Als doel is gekozen voor het Hospice Kromme Rijnstreek. Het hospice warvoor vrijdag het startsein voor de bouw gegeven werd.. biedt als het klaar is haar gasten tijdens de laatste fase van hun leen een plaats om in alle rust en veiligheid te verblijven en afscheid te kunnen nemen van het leven wanneer dit thuis, in de eigen vertrouwde omgeving , niet meer mogelijk is. Cees Lutz van de jubileumcommissie van Taurus overhandigde zaterdagavond onder het toeziend oog van Taurus volleyballers de Heren 2 op het tijdelijke beachvolleybalveld op het Oude Dorp de cheque aan Gijs Kok, voorzitter van het bestuur van de Vrienden van Hospice Kromme Rijnstreek. De stichting Vrienden van Hospice Kromme Rijnstreek werft fondsen ten behoeve van het Hospice.
Bron: ‘t Groentje, John van Amerongen