T.C. Houten ondersteunt Hospice Kromme Rijnstreek

donderdag, 23 augustus, 2012

Bij de afsluiting van de zeer geslaagde Open Kampioenschappen 2012 van Tennis Club Houten op zondag 12 augustus werd het bestuur van Hospice Kromme Rijnstreek blij verrast.
Er was bij deze kampioenschappen door Cor de Rooij binnen de tennisclub een loterij georganiseerd met prachtige prijzen, waarvan de gehele opbrengst bestemd was voor het hospice. Dit was niet gering ! Er kon aan de bestuurders van het hospice een bedrag van
€ 1.000 worden overhandigd.
De prachtige prijzen waren gratis ter beschikking gesteld door een aantal ondernemers en winkeliers in Houten. Deze verdienen lof voor hun vrijgevigheid !
Hieruit blijkt wederom hoezeer het hospice in de Houtense gemeenschap breed wordt gedragen. Het bestuur van Hospice Kromme Rijnstreek is hiervoor zeer dankbaar.
Bronvermelding: Houtens Nieuws ’t Groentje