Spinningmarathon voor Villa Joep en Hospice Houten

dinsdag, 2 april, 2013

Piazza for life07 - kopie

Piazza Sports organiseerde vrijdag 22 maart voor de 10e keer een spinningmarathon, de opbrengst gaat naar Villa Joep (onderzoek kinderkanker) en het Hospice in Houten.
Om 18.00 uur startten de kinderen onder de enthousiaste leiding van instructeur Wim.
Tycho vertelde dat zijn juf kanker heeft, Suzanne vindt het zielig voor kinderen met kanker en Wouter fietst graag voor dit goede doel.
Van 19.00 tot 22.00 uur fietsten volwassenen zich in het zweet, sommigen een uur en enkelen drie uur achter elkaar. ‘Mijn lijden’ nu is niets vergeleken bij anderen, aldus Aart, wiens familielid in een hospice ligt. Er volgde nog een after party, waarvan de baropbrengst ook naar de goede doelen gaat.
Piazza Sports is aangesloten bij de Vereniging van Exclusieve Sportcentra (VES), die het Spin for Life evenement jaarlijks organiseert voor diverse goede doelen.
De geweldige opbrengst van € 6100,- , daarbij zit ook het geld van de statiegeldactie van Albert Heijn en andere sponsoren, gaat naar de beide doelen.

Hospice Houten is initiatiefnemer Ted van Hees van Piazza Sports zeer erkentelijk en spreekt haar dank uit aan alle fietsers, medewerkers en sponsoren.