Spinningmarathon voor Hospice Kromme Rijnstreek

zondag, 17 februari, 2013

't Groentje H07JAspinningmarathonBron ’t Groentje / Houtens Nieuws, 12 febr. 2013

HOUTEN – Fitnesscentrum Body Business organiseerde afgelopen zaterdag weer de jaarlijkse spinningmarathon voor een goed doel. Deze keer ging de opbrengst naar het Hospice Kromme Rijnstreek dat in Houten is gevestigd. Deelnemers aan de spinningmarathon moesten minimaal 30 euro per fiets inleggen. De 100 deelnemers hebben zich ingezet om  vier uur te spinnen. Ze lieten zich ook zoveel mogelijk per uur sponsoren. Het spinnen was erg inspannend en het was dan ook een hele prestatie om dat vier uur vol te houden. De deelnemers waren zo gemotiveerd dat ze er in slaagden om maar liefst viereneenhalf uur te spinnen. Bedrijven sponsorden de spinningmarathon door iets in de goodiebag voor deelnemers te doen of prijzen voor de loterij ter beschikking te stellen. Ook de opbrengst van de loterij was voor het hospice. Bij de spinningmarathon waren ook nog VIP-fietsen aanwezig. Voor 30 euro mocht een deelnemer een half uur op het podium naast zijn of haar favoriete instructeur fietsen. Met deze inspanning en de loterij heeft Body Business een bedrag van € 13.273,90 opgehaald voor Hospice Kromme Rijnstreek. Eén deelnemer, Eugen Scherrenberg, heeft € 6.850,- ingebracht door zelf sponsors te regelen. Hospice Kromme Rijnstreek is erg blij met dit initiatief van Body Business. Zij dankt alle deelnemers en alle andere mensen die hebben bijgedragen hartelijk.(JvA)