Spinning marathon Body Business voor Hospice Kromme Rijnstreek

spinning M. 2013 295

Overhandiging van de cheque aan Ad Vos, voorzitter Vrienden van HKR

Bron: redactie Hospice Kromme Rijnstreek

Zaterdag 9 februari werd er een spinning marathon van ruim 4,5 uur gehouden, georganiseerd door Body Business in Houten. De ruim 100 deelnemers hebben zich vanaf 12.00 uur onder begeleiding van verschillende instructeurs in het zweet gefietst. Naast de inschrijving van € 30,- hadden sommige deelnemers zelf nog sponsors gezocht, waarbij Eugen Scherrenberg iedereen verraste met een bedrag van €6850,-! Ook Benno Schotanus zorgde voor een extra bedrag van € 1175,-, beide heren zijn in het zonnetje gezet. Een aantal deelnemers is gevraagd waarom ze meededen aan dit spinning evenement: Ria en Henk gaven aan dat ze hun vriendin Annelies in september bijgestaan hebben in haar laatste 5 dagen in het Hospice en dat ze het daar als een warme deken hebben ervaren. Ze waren vol lof over de hulp en inzet van de vrijwilligers.
We vinden fietsen heel erg leuk zeiden Kelly en Sjoukje en het is voor een lokaal goed doel.
Ook Erik en Anthon willen zich graag inzetten voor de Houtense gemeenschap en vinden het Hospice een goed doel. De beide heren Henk en Joost gaven aan dat ze in september 2012 meegedaan hebben met de ‘Ride for the Hospice’ en dat ze dit jaar met nog meer mensen uit Schalkwijk zullen deelnemen.

Na het fietsen kon men de gekochte loten inleveren en een eventuele prijs, geschonken door veel bedrijven in Houten, in ontvangst nemen. Dank aan de sponsoren, die ook iets in de goodiebag voor de deelnemers gedaan hebben!

De cheque overhandiging door Jeroen (Body Business) aan voorzitter Ad (stichting Vrienden Hospice) met het bedrag van € 13.273,90 ontroerde de bestuursleden van de stichting Vrienden Hospice Kromme Rijnstreek, wat een prachtig resultaat! We danken Body Business heel hartelijk voor het organiseren van dit evenement en daarmee deze financiële bijdrage aan het Hospice.(JvD)