Samen bouwen aan Hospice Kromme-Rijn

woensdag, 16 december, 2009

HOUTEN – Het nieuw te bouwen Hospice Kromme-Rijnstreek aan de Kruisboog in Houten biedt mensen in hun laatste levensfase een bijna-thuis onderdak. De familie kan –als zij dat wil en kan- een belangrijke zorgtaak blijven vervullen. Zij kunnen echter ook voor een deel van die zorgtaak worden ontlast. Om te benadrukken dat het Hospice er voor iedereen is, vragen de ‘Vrienden van het Hospice’ inwoners uit de regio samen te helpen aan de bouw. Zij hoeven daarvoor niet daadwerkelijk de steiger op, maar kunnen symbolisch hun steentje bijdragen door er letterlijk een te kopen. Voor 10 euro wordt men eigenaar van een bouwsteen. Voor een vierkantemeter bouwgrond wordt 125 euro gevraagd.

De verkoop start zaterdag 19 december –van tien tot vier- op het Plein in het Oude Dorp. Woensdag 23 december staat er van 16.00 tot 21.00 uur een verkoopstand in de hal vóór Albert Heijn in winkelcentrum Het Rond.

De bouwstenen en de grond kunnen zowel contant als per bank worden betaald. Kopers ontvangen nadien een prachtig certificaat waarop hun aankoop staat vermeld.
Kijk voor meer informatie op de site: hospice-krommerijn.nl

Bron: Trefpunt Houten, 16 december 2009