Ride for the Hospice zaterdag 24 september

donderdag, 22 september, 2011

HOUTEN - Vrijwilligers staan klaar om op zaterdag 24 september de Ride for the Hospice te gaan rijden. Doet u ook mee? U kunt starten tussen 14.00 en 15.00 uur bij het clubhuis van Wielertoerclub '80 aan de Kruisboog 14. Deelname kost slechts 5 euro per persoon of 15 euro per gezin. U kunt kiezen uit 3 mooie routes van 25 km, 40 km of 70 km. Uw inschrijfgeld komt voor 100% ten goede aan het Hospice Kromme Rijnstreek. Kaartverkoop t/m vrijdag bij het Banierhuis (Oude Dorp) en de VVV aan het Onderdoor, vrijdagavond tijdens een speciale actie op het Rond en zaterdag bij de start kunt u zich ook nog inschrijven en direct van start gaan. We hopen op mooi, droog weer en een grote opkomst van vele sportieve Houtenaren.
Bron: 't Groentje 21 september 2011