Redactie Nieuwsbrief zoekt vrijwilligers

maandag, 27 maart, 2017

De redactie van de Nieuwsbrief van het hospice zoekt één of meerdere vrijwilligers om mee te werken aan de Nieuwsbrief. Vooral interesse hebben in onze organisatie, wat daar allemaal bij komt kijken en het leuk vinden om anderen hierover te bevragen is een belangrijke voorwaarde. Heb je een leuke en prettige schrijfstijl (misschien zeggen anderen dat wel eens tegen je) en lijkt het je leuk om hieraan 4 keer per jaar een bijdrage te leveren, bel of mail dan naar Johanna Castrop (coördinator), zij is graag bereid om inlichtingen te geven. Tel. 030-2567990 of j.castrop@hospice-krommerijn.nl. Mocht u zelf geen interesse hebben, kent u eventueel iemand in uw omgeving die graag stukjes schrijft en iets wil doen voor het hospice?