Oproep nieuwe vrijwilligers

woensdag, 27 januari, 2016

Voor het hospice zoeken we de volgende vrijwilligers:

Tuinvrijwilligers

Heeft u groene vingers en geniet u van het buiten in de tuin werken? Dan hopen wij dat u op donderdagochtend de tijd heeft om ons tuinteam te komen versterken. Samen met de andere tuinvrijwilligers zorgt u voor het onderhoud van de tuin. Voor onze gasten en naasten is dit heel waardevol. Er wordt volop van de tuin genoten. Natuurlijk is er ook tijd voor een kop koffie tussendoor met elkaar.

Redactielid nieuwsbrief

Voor de nieuwsbrief van het Hospice, die wij 4 keer per jaar uitbrengen, zijn wij op zoek naar vrijwilligers die interesse hebben in wat er speelt in en rond het Hospice, het leuk vinden zich hier in te verdiepen en daarover te schrijven. Het is fijn als je ervaring hebt met schrijven, het is geen must. Mocht je ervaring hebben met redactie werk, wij zijn ook specifiek op zoek naar iemand die de eindredactie op zich kan nemen. Het plannen van de overlegdata (4 keer per jaar), uitwerken onderwerpen, deadline hanteren, stukken lezen en redigeren. Je onderhoudt contact met de drukker over de lay-out van de nieuwsbrief.

Mocht u ander vrijwilligerswerk willen doen, bijvoorbeeld koken of helpen in de zorg, dan kunt u altijd contact met ons opnemen via de website www.hospice-krommerijn.nl onder het kopje vrijwilligers of u kunt telefonisch contact opnemen met Katja Versluis of Johanna Castrop (coördinatoren Hospice), telefoonnummer 030-2567990.