Open Dag

woensdag, 30 september, 2015

banner

 

Open Dag 2015

 

In navolging op de goed bezochte “Open Dag” van vorige jaar, zullen de deuren van ons hospice opnieuw open staan op de Nationale Dag van de Palliatieve Zorg. Iedere belangstellende wordt op 10 oktober van harte uitgenodigd een kijkje te komen nemen om kennis te maken met ons gastvrije en sfeervolle hospice.

Uit ervaring weten we dat het niet voor iedereen duidelijk is wat een hospice is en welke zorg en ondersteuning mogelijk is. Een mooie gelegenheid om eens langs te komen en te zien en ervaren wat wij kunnen bieden. U kunt kennis maken met diverse medewerkers van het hospice. De bezoekers worden in kleine groepjes rondgeleid. Er is ruimte om vragen te stellen en te praten over de mogelijkheden om eventueel als vrijwilliger te werken in ons hospice. Kortom: u bent van harte welkom, de koffie/thee en een versnapering, gemaakt door onze kookvrijwilligers, staan klaar.

Wij verwachten u tussen 11.00 en 15.00 uur op Handboog 8, 3993 AD Houten.
Aanmelden voor deze dag hoeft niet, mag wel.

Graag tot 10 oktober!
Hebt u nog vragen? Stuur een mail naar Katja Versluis, k.versluis@hospice-krommerijn.nl of Johanna Castrop j.castrop@hospice-krommerijn.nl , beide coördinatoren van Hospice Kromme Rijnstreek.
Deze dag wordt mede gesponsord door De Kruijf Tentenverhuur BV Schalkwijk www.dekruiftenten.nl

Meer informatie over de 11de Internationale Dag van de Palliatieve Zorg? www.dagvandepalliatievezorg.nl

Foto opendag