Opbrengst wijnverkoop JCI Kromme Rijn voor Hospice

vrijdag, 24 april, 2009

HOUTEN – Op zaterdag 18 april overhandigde Johan van Houwelingen van JCI Kromme Rijn een cheque ter waarde van € 1.200 aan Gijs Kok voorzitter van Stichting Vrienden van Hospice Kromme Rijnstreek. JCI Kromme Rijn heeft in het najaar van 2008 wijnen van Van Dort verkocht waar bij de opbrengst ten gunste kwam van Hospice Kromme Rijnstreek.

Gijs Kok: “Het verheugt ons enorm dat een club van jonge enthousiaste mensen ook het belang van het Hospice met dit ruime gebaar ondersteunt!” Hospice Kromme Rijnstreek is er voor alle inwoners en hun directe familieleden van dit gebied voor wie het einde van het leven nabij is en voor wie een levensverwachting is uitgesproken tot drie maanden. De stichting streeft ernaar te komen tot een kleinschalige hospice,met een intieme huiselijke sfeer waar ruimte is voor eigenheid van iedere gast, familie en betrokkenen. Johan van Houwelinqen: “De betrokkenheid van het Hospice voor iedere gast willen we ook vanuit een jongere generatie ondersteunen.

Daarom is door JCI Kromme Rijn specifiek voor het goede doel het Hospice gekozen.” De overhandiging van de cheque vond plaats in Houten op de UFO-landingsbaan bij de afrit van de A27. Het ontwikkelen en aanleggen van deze landingsbaan is een voormalig project van JCI Kromme Rijn.

JCI is een internationaal netwerk voor persoonlijke ontwikkeling voor mensen tot 40 jaar met als motto ‘Iearning by doing’. JCI Kromme Rijn telt circa 15 actieve leden die wonen en/of werken in het Kromme Rijn gebied (regio Utrecht). Binnen JCI staat persoonlijke ontwikkeling, (inter)nationale contacten, business en goede doelen centraal. Het is een vereniging voor jonge actieve en ambitieuze mensen uit verschillende beroepsgroepen en functies, zelfstandig ondernemers of in loondienst. Zij hebben allemaal één ding gemeen: ze willen zichzelf verder ontwikkelen in een leerzame, gezellige omgeving en maatschappelijk een steentje bijdragen!

Wil je meer informatie of lid worden van JCI Kromme Rijn? Kijk op www.jci-kr.nl of kom op 23 april naar een training over de kredietcrisis (toch kansen vinden in moeilijke tijden): Conquer the Crash. Meer informatie over het Hospice kan je vinden op hospice-krommerijn.nl

Bron: Houtens Nieuws 22 april 2009