Opbrengst ASR Spinning&Boksing evenement voor Hospice Kromme Rijnstreek

woensdag, 28 november, 2012

Op 8 november 2012 vond de feestelijke overhandiging van de cheque plaats van het ASR ‘Spinning & Boksing evenement’ aan het Hospice Kromme Rijnstreek. Op twee locaties van ASR in Amersfoort en Utrecht hebben bijna 100 medewerkers zich in het zweet gewerkt met spinnen en boksen onder leiding van instructeurs. De deelnemers hebben zo sponsorgeld ingezameld en de ASR Foundation heeft de ingezamelde gelden verdubbeld!
Er is een cheque ter waarde van € 4.487,40 overhandigd aan twee bestuursleden van de Stichting Vrienden van het Hospice Kromme Rijnstreek, in aanwezigheid van de initiatiefnemers mevrouw C. Buijing en de heer S. van Breukelen, de instructeurs en een vertegenwoordiging van de ASR Foundation.
Hospice Kromme Rijnstreek is erg blij met dit initiatief van ASR om het Hospice financieel te ondersteunen, hartelijk dank.
Het Hospice is er voor alle inwoners en hun familie van de Kromme Rijnstreek en voor gasten van buiten de regio met een levensverwachting van maximaal drie
maanden.