In memoriam

vrijdag, 22 augustus, 2014

Ans Kok in memoriamAfgelopen nacht is rustig ingeslapen onze lieve vrijwilliger Ans Kok in het bijzijn van haar man, haar jongste dochter Samantha en haar nichtje Nicole.
We wisten dat we dit bericht op korte termijn konden verwachten, maar zijn toch geschrokken, aangeslagen en verdrietig.

Ans was zo betrokken en actief bij ons hospice, dat het niet te bevatten en nauwelijks voor te stellen is dat zij er niet meer is. Op 27 juni stond zij nog fanatiek ballen te slaan tijdens de Atalanta tennis-clinic. Zij zong in het hospicekoor, zat in de organisatie voor de hospice-herdenkingsdienst en heeft samen met vriendinnen een kaartenactie opgezet, waarvan de gehele opbrengst ten goede komt aan het hospice. Dat alles deed ze ‘gewoon’ naast haar werk als vrijwilliger in de zorg. En dan zijn er ongetwijfeld nog heel veel andere activiteiten te noemen, die Ans binnen de Houtense gemeenschap heeft vervuld, waarvoor haar in april dit jaar een Koninklijke Onderscheiding is toegekend.

Om Ans te herdenken en de laatste eer te bewijzen is in de stilteruimte van het hospice een apart hoekje ingericht met een brandend kaarsje. Als je even bij haar stil wilt staan of een berichtje wilt achterlaten voor haar man en 3 dochters, Monique, Nathalie en Samantha, partners en 8 kleinkinderen dan kan dat.

We wensen haar dierbaren alles wat ze nodig hebben bij het dragen van dit verlies en we gaan Ans missen…

https://www.hospice-krommerijn.nl/wp-content/uploads/Overlijden-Ans-Kok.pdf