Koninklijke onderscheidingen uitgereikt aan vrijwilligers Hospice

vrijdag, 3 mei, 2013

De kinderen van oud-bestuurslid André Kok ontvingen op 25 april voor hun vader postuum een eervolle oorkonde uit handen van burgemeester Boekhoven uit Houten. Vorig jaar werd André voorgedragen voor een Koninklijke onderscheiding. Het mocht echter niet zo zijn om deze zelf in ontvangst te nemen. André overleed eind september 2012 op zijn zeilschip door een noodlottig ongeval. Het werk voor het hospice was maar een van de vele vrijwilligersactiviteiten waaraan hij deelnam.
Ook een van onze zorgvrijwilligers Truus Wieman werd door burgemeester Boekhoven in het zonnetje gezet en ontving trots de onderscheiding Lid in de Orde van Oranje-Nassau.
Naast haar zorgactiviteiten binnen het hospice is Truus ook actief als vrijwilliger voor de Zonnebloem, de RK Parochie Houten en zet ze zich al jaren in voor de Avondvierdaagse in Houten.

Truus Wieman neemt de felicitaties in ontvangst van Burgeneester Boekhoven

Namens de bestuursleden en alle medewerkers van Hospice Kromme Rijnstreek worden Kris, Marlène en Truus van harte gefeliciteerd met de onderscheidingen die hen zijn toegekend.