Klanten Etos Castellum sparen handdoeken voor Hospice Kromme Rijnstreek

woensdag, 28 november, 2018

Bij Etos kunnen klanten al een aantal jaren voor handdoeken sparen door middel van zegels plakken en een kleine financiƫle bijdrage. Toen deze actie dit jaar weer werd aangekondigd, leek het Miriam van Etos Castellum leuk om iets te kunnen doen met de handdoeken van klanten die ze zelf niet nodig hebben. Op de eigen facebook pagina van de winkel werd een oproep geplaatst met de vraag aan klanten aan welk goed doel zij de handdoeken zouden kunnen schenken. Een doel waar ze ook echt iets aan de handdoeken zouden hebben.
Al snel werd het Hospice Kromme Rijnstreek genoemd, een erg goed doel en respect voor de vele vrijwilligers die daar werken.  Tijdens het eerste contact met het Hospice was men meteen enthousiast over deze actie, ze kunnen de handdoeken erg goed gebruiken.
Door promotie in de winkel en op social media is de actie erg geslaagd. Miriam heeft met trots 200 handdoeken kunnen overhandigen aan Josje van Dijk van het Hospice Kromme Rijnstreek. Etos Castellum en Hospice Kromme Rijnstreek willen daarom de klanten enorm bedanken die daar een bijdrage aan hebben geleverd!