Jubileum jaar ingeluid op de Nieuwjaarsreceptie 16 januari

woensdag, 27 januari, 2016

DSC_0394        DSC_0393

DSC_0413        DSC_0384

Op een druk bezochte Nieuwjaarsreceptie luidt Frank Sturkenboom – voorzitter van de Raad van Toezicht – het Jubileumjaar in van Hospice Kromme Rijnstreek. Het hospice bestaat dit jaar 5 jaar. Uit alle gelederen zijn de medewerkers van het hospice in restaurant de Engel aanwezig om het glas te heffen op dit feestelijke en nieuwe jaar. Frank verhaalt over het afgelopen jaar en laat weten dat de bezetting erg hoog is geweest (87%) en dat gasten in 2015 gemiddeld 28 dagen bij ons zijn geweest. Na enkele kengetallen, memoreert hij de bijzondere momenten die het jaar 2015  kenmerken. Zo hebben we een het afgelopen jaar een echtpaar in de zorg gehad, één van hen was ongeneeslijk ziek. Medewerkers en vrijwilligers hebben het mogelijk gemaakt dat zij tot het einde toe samen zijn gebleven. Naast deze zijn er nog vele bijzondere momenten geweest dit jaar waar de voorzitter dan ook graag even bij stil staat.  Ook Ad Vos, de interim voorzitter van Stichting Hospice Kromme Rijnstreek richt het woord tot de groep aanwezigen. Wij starten dit nieuwe- en jubileum jaar vol vertrouwen.  Onder het genot van een hapje en drankje wordt daar in een ontspannen sfeer en met elkaar levendig over nagepraat.