Jeugd in actie voor Hospice Kromme Rijnstreek

vrijdag, 20 maart, 2009

HOUTEN- Leerlingen van het ROC Midden Nederland zullen op 20 en 24 maart een belactie houden om vrijwilligers te werven voor het in oprichting zijnde Hospice Kromme Rijnstreek in Houten. Een hospice is een huis waar mensen, die niet meer beter worden, in alle rust kunnen verblijven als het thuis of in het ziekenhuis niet meer gaat.

In het kader van Make a Difference Day (MADD) werken leerlingen van de opleidingen Sportmarketing en Evenementenorganisatie van ROC Midden Nederland mee aan een goed doel. Dit jaar wordt dat een belactie om vrijwilligers te werven voor het Hospice in Houten.

Als het Hospice er staat – hopelijk in 2010 – zullen tenminste 60 vrijwilligers met diverse kwaliteiten nodig zijn, waaronder gastvrouwen- en heren, klusjeslui, mensen die de tuin onderhouden en vrijwilligers aan het bed.

Het bestuur van Hospice Kromme Rijnstreek heeft zich voorgenomen tijdig te starten met het werven van deze vrijwilligers, zodat zij goed geïnformeerd en geschoold direct kunnen worden ingezet als het Hospice haar deuren opent.

Inwoners van de gemeente Houten kunnen er alvast op rekenen, dat ze mogelijk op 20 en 24 maart worden gebeld. Mocht u niet gebeld worden, maar toch belangstelling hebben, meldt u dan aan via website hospice-krommerijn.nl