In Memoriam Riet van Dam

maandag, 8 oktober, 2018

Wat zo onwerkelijk leek toen we het hoorden, blijkt waar te zijn. Riet van Dam en haar man zijn afgelopen zaterdag bij een verkeersongeval om het leven gekomen. Het is moeilijk te bevatten en onze gedachten zijn vooral bij de kinderen, kleinkinderen en familie van Riet en haar man. In één klap je (schoon)moeder, (schoon)vader, opa en oma verliezen is niet te bevatten. Een overweldigend groot verdriet en gemis. Samen met ons heeft Riet het hospice zien ontstaan en ruim 8 jaar was zij voor ons een warme en lieve collega. Naast haar werk als zorgvrijwilliger deed Riet veel extra dingen. Haar enthousiasme, het meedenken, haar creativiteit die ze inzette voor o.a. de snuffelfair, de interesse in anderen en vooral de handen uit de mouwen steken, is wat wij zo waardeerden in haar. Riet haar grote hart, de liefdevolle betrokkenheid en inzet bij ons hospice gaan wij enorm missen.

Namens alle medewerkers van ons Hospice,
Hanne Vos