Hospice Kromme Rijnstreek bestaat dit jaar 5 jaar

woensdag, 30 maart, 2016

Collage paasattentie hospice

Deze maand bestaat ons hospice precies 5 jaar. In maart 2011 openden we onze deuren en verbleven de eerste gasten bij ons. We vieren het 5-jarig lustrum dit jaar met verschillende activiteiten.

Paasattentie voor alle betrokkenen
De eerste was gericht op een voor ons heel belangrijke groep mensen: onze vrijwilligers en medewerkers. Zij staan altijd klaar voor de gasten en hun naasten en we vonden dat dat ze een blijk van waardering verdienden. Daarom kreeg iedereen voor Pasen deze attentie: een mooie mand met voorjaarsbloemen. Wat we dit jaar nog meer gaan doen om het lustrum te vieren, hoort u binnenkort!

Felicitaties
We ontvingen van verschillende mensen en betrokken organisaties al een felicitatie. Zo stuurde Dolphin, het schoonmaakbedrijf waar we mee samenwerken, een taart. En we kregen bloemen en zelfgemaakte gebakjes van twee van onze vrijwilligers. Enorm veel dank!