Hoogste punt bereikt Hospice Kromme Rijnstreek

vrijdag, 8 oktober, 2010

Bouw Hospice verloopt voorspoedig. Sinds de eerste paal op 4 juni jl. werd geslagen verloopt de bouw geheel volgens plan. Het hoogste punt is bereikt en de eerste stenen van de buitenmuren zijn gemetseld. De bouwers van Van Bekkum leveren fantastisch werk en daarom zijn ze afgelopen vrijdag door het bestuur in de bloemen gezet. Ook financieel verloopt alles volgens plan; we blijven binnen het bouwbudget. De plannen voor de inrichting en aanleg van de tuin worden nu afgerond. Met de gemeente en de buren wordt gekeken naar een plan om de toegangsweg en de nog niet bebouwde kavels op tijd mooi af te werken en in te richten. Het gebouw wordt half december opgeleverd. De verdere afwerking en inrichting zal daarna nog een paar maanden in beslag nemen. Er is een werkgroep ingesteld die de officiƫle opening en het open huis voorbereidt.