Groot deel jubileumconcert ‘Multiple Voice’ geschonken aan Hospice

maandag, 5 november, 2012

Ter gelegenheid van het 25-jarig bestaan van ‘Multiple Voice Odijk’,voorheen Jongerenkoor Odijk werd een sprankelend Jubileumconcert in de H. Nicolaaskerk in Odijk gegeven. De Nicolaaskerk was geheel bezet. Het koor maakte een reis door de tijd en belichtte vele hoogtepunten uit haar bestaan. Er werd een breed repertoire ten gehore gebracht, van gospel tot pop, stukken uit de musicals Elijah en The Dreamer, de ‘Uitdagingen’ etc. Voor de gelegenheid werd het koor begeleid door een aantal enthousiaste musici. Een derde deel van de opbrengst van de kaartverkoop was bestemd voor Hospice Kromme Rijnstreek. We mochten in eerste instantie een cheque met het indrukwekkende bedrag van € 1840,– in ontvangst nemen. Op 28 december 2012 is bekend geworden dat bovenstaand bedrag is vermeerderd met een bedrag van €1000,- , welke te danken is aan de sponsors van het concert.

Hierdoor is er een totaalscore bereikt van een bedrag van maar liefst € 2840,-