Goede start ‘Samen bouwen aan het Hospice’

woensdag, 20 januari, 2010

REGIO – Op 19 en 23 december hebben vrijwilligers van de stichting “Vrienden van het Hospice” een prima start gemaakt met de actie “Samen bouwen aan het hospice”. Bij een temperatuur van tien graden onder nul werden via marktkramen in Houten, Bunnik en Odijk aan het publiek bouwstenen en bouwgrond te koop aangeboden.

De inkt in de ballpoints was bevroren, zodat formulieren voor automatische incasso moeilijk konden worden ingevuld. Veel enthousiaste sympathisanten hebben echter contant een bijdrage geleverd of een formulier mee naar huis genomen. Daarvan zijn er heel wat per post bij De Vrienden binnen gekomen. In totaal werden 28 m2 grond en 150 stenen geadopteerd voor een bedrag van € 5000,-. Daarnaast werd er aan contanten nog € 1500,- geschonken. De eerste actiedag heeft de prachtige opbrengst opgeleverd van € 6.500. In de komende maanden zal de actie op allerlei plaatsen in het Kromme Rijngebied bij diverse gelegenheden worden voortgezet. De stichting “Vrienden van het Hospice” dankt al degenen die een bijdrage hebben geleverd.

Draag uw steentje bij door het formulier in te vullen!

Bron: Houtens Nieuws