Gasten

Hospice Kromme Rijnstreek biedt 24 uur per dag een veilige plek aan mensen die niet lang meer te leven hebben en het liefst de laatste fase van hun leven in de eigen vertrouwde omgeving doorbrengen.  Soms is dat niet mogelijk door gezins- of woonomstandigheden, of omdat familie of vrienden de nodige 24-uurszorg niet (meer) kunnen bieden.

Hospice Kromme Rijnstreek biedt dan een alternatief. U, als onze gast, staat altijd centraal.

_MG_7195

 

Mantelzorg

Het hospice staat open voor uw familieleden of dierbaren, ook van buiten de Kromme Rijnstreek. Uw dierbaren kunnen een belangrijke zorgtaak blijven vervullen naar behoefte. Door goede afspraken te maken met ons team hopen we tijd, rust en ruimte voor u als gast en uw dierbaren te creƫren.

 

Medische beslissingen rondom het levenseinde

 

In de laatste fase van het leven moeten beslissingen worden genomen betreffende uw medische behandeling. Mogelijk heeft u hierover al gesproken met uw huisarts voor opname in het hospice. In het hospice zal uw arts uw wensen met betrekking tot uw medische behandeling bespreken en vastleggen in het zorgdossier. De arts is verantwoordelijk voor de besluitvorming en uitvoering en begeleidt het hele proces.