Fundraisingcongres Rotaryclub Houten voor Hospice Kromme Rijnstreek

vrijdag, 23 april, 2010

Rotaryclub Houten organiseert dit jaar geen fundraisingdiner, maar een boeiend congres. De inschrijfgelden en de sponsorgelden komen geheel ten goede aan het te bouwen Hospice Kromme Rijnstreek.

Never waste a good crisis is een congres dat u niet mag missen. Voor slechts € 85,00 kunt u in een inspirerende omgeving kennis nemen van de kunst om beter uit een crisis te komen. Een uitgelezen kans om te netwerken of om samen met relaties nieuwe gezichtspunten te ontdekken. Het congres vindt plaats op 29 mei a.s.in het prachtige hoofdkantoor van Mercedes Benz Nederland te Utrecht. Aanvang 11.00 uur, vanaf 10.00 uur bent u van harte welkom.

Voor aanvullende informatie of uw inschrijving kunt u terecht op: www.discon2010utrecht.nl