Fietstocht voor hospice

vrijdag, 8 juli, 2011

Bron: Juli 2011, in clubblad “De Fietsende Vlinder”, dit is een uitgave van de Wielertoerclub Houten ’80
Op zaterdag 24 september is er een fietstocht in het kader van de week van het hospice. De fietstocht wordt georganiseerd door WTC Houten samen met een aantal serviceclubs. Er zijn drie afstanden: 20, 40 en 70 km. De kortste afstand is bedoeld als gezinstocht. De 40 km is voor volwassenen op een normale fiets en de 70 km is gericht op racefietsers. De start is tussen 14.00 en 15.00 uur.
De tocht is voor een goed doel, namelijk de ondersteuning van het hospice, dat in belangrijke mate draait op de inzet van vele vrijwilligers. Het hospice is een plek waar mensen die ziek zijn de laatste weken van hun leven kunnen doorbrengen als dat thuis niet kan. Het hospice van Houten ligt vlak bij ons clubgebouw.
De bijdrage is € 5,- Een gering bedrag en je krijgt er van alles voor zoals een mooie route, consumpties onderweg en na afloop een drankje in ons clubhuis.
En nu nog zorgen dat er heel veel mensen aan meedoen. Jullie zijn van harte uitgenodigd om zelf mee te doen, maar vooral ook om te zorgen dat jullie familie, vrienden, collega’s, buren, etc mee gaan doen. In september zal er de nodige publiciteit rond de tocht worden gegenereerd op www.wtchouten.nl
Nadere Informatie over week van het hospice: www.weekvanhethospice.nl