Dé Weekkrant Trefpunt Houten: Eerste paal hospice

zaterdag, 12 juni, 2010

Houten – Burgemeester Ostendorp van Bunnik en Dhr. Waterink, lid van de Raad van Bestuur van Zorgspectrum applaudisseerden terwijl de Houtense wethouder Teeuwen vrijdagmiddag 4 juni vanuit de cabine van de heimachine de eerste paal voor het Hospice in de grond sloeg.
Eindelijk was het dan zo ver de bouw van het Hospice Kromme Rijnstreek is gestart. Na jaren van voorbereiding zijn de ontwikkelingen het laatste jaar bijzonder snel gegaan. Na aankoop van de bouwkavel in december 2009 is de bouw op 7 mei jl. gegund aan Bouwbedrijf Van Bekkum uit Houten. Voor het Hospice gaat het werk nu beginnen. Vanaf deze week start de opleiding van ruim tachtig vrijwilligers en eind van het jaar wil het hospice in een prachtig nieuw pand op de Kruisboog operationeel zijn.