Dames van de Golfclub Kromme Rijn in Bunnik ondersteunen Hospice Kromme Rijnstreek

maandag, 19 november, 2012

Op een zonnige dinsdag 24 oktober maakten de dinsdagmiddag golfdames van Golfclub Kromme Rijn zich klaar voor de start van de slotwedstrijd van het seizoen 2012.
De opkomst was groot, maar liefst 42 enthousiaste dames hebben deelgenomen aan de wedstrijd. Als extra werd er nog een puttingwedstrijdje toegevoegd.
Het was een prachtige dag, er werd door de dames genoten van heerlijke sport in de buitenlucht op de schitterende golfbaan.
De totale opbrengst van het inschrijvingsgeld ad €5,- en de verkoop van extra afslagen, eveneens voor €5,- was bestemd voor Hospice Kromme Rijnstreek. Dit doel werd van harte door alle deelnemers gesteund. Er werd een bedrag van maar liefst€400,- overhandigd aan Hospice Kromme Rijnstreek. Onze dank gaat uit naar deze fantastische dames die op een sportieve manier hun betrokkenheid hebben getoond voor de mensen die in een hospice verblijven. De dag werd afgesloten met een hapje en een drankje.