Burgemeester De Jong op werkbezoek bij Hospice Kromme Rijnstreek

zaterdag, 26 oktober, 2013
Burgemeester van Houten, Wouter de Jong (links op de foto), in gesprek met een gast van het hospice.

Burgemeester van Houten, Wouter de Jong, legde donderdag  17 oktober jl. een werkbezoek af aan het hospice en maakte kennis met de gasten, de vrijwilligers en het bestuur. Hij gaf aan onder de indruk te zijn van deze warme, huiselijke plek waar mensen de laatste periode van hun leven kunnen verblijven. De heer De Jong: “Zeker als mensen in de toekomst langer thuis blijven wonen, is het belangrijk dat er in Houten een hospice is. Ik ben blij met deze mooie plek en met de grote inzet van vrijwilligers voor de gasten. De samenlevingskracht in Houten is heel sterk; dat zie je hier ook weer. En daar ben ik enorm trots op. Het hospice is in de paar jaar dat het nu bestaat, al helemaal verankerd in de regio. Ik hoop dan ook dat het hospice nog lang bestaat en ik wens deze mooie en belangrijke voorziening dan ook een lange toekomst toe.”