Bouw Hospice Kromme Rijnstreek gaat beginnen

zondag, 23 mei, 2010
REGIO – Op 7 mei werd in het kantoor van Bouwonderneming van Bekkum Houten BV het contract ondertekend voor de bouw van het Hospice Kromme Rijnstreek. Deze ondertekening was het sluitstuk van een aanbestedingsprocedure die gestart is op 3 maart. Er waren dertien aannemers die een aanbieding hebben gedaan. Na beoordeling door het Bouwteam Hospice kwam van Bekkum Houten BV zowel kwalitatief als prijstechnisch het beste uit de bus.

Binnen enkele weken wordt op het voorzieningenterrein De Kruisboog in Houten gestart met de bouw van het hospice. De planning is, dat de oplevering daarvan nog vóór Kerstmis 2010 zal plaatsvinden. Gijs Kok sprak, als voorzitter van het bestuur van de Vrienden van Hospice Kromme Rijnstreek, zijn waardering uit voor het vele werk dat door het Bouwteam is verzet en de mooie aanbieding die van Bekkum als lokale aannemer heeft gedaan. Hieruit spreekt volgens Frank van Jaarsveld, directeur van Van Bekkum, ook de betrokkenheid van ons bedrijf met de samenleving: “We gaan er een mooi gebouw van maken ! “

Dhr.van Bekkum(l) en dhr. Kok(r)