Body Business spint 13.273 euro bijeen voor het Hospice

zondag, 17 februari, 2013

Bron: Trefpunt Houten, 12 febr.2013

HOUTEN – Zoals ieder jaar organiseert fitnesscentrum Body Business uit Houten een spinningmarathon voor het goede doel. Dit jaar fietsten de deelnemers vier uur lang voor het Hospice Krommerijn. Trefpunt spinningHonderd deelnemers en negen instructeurs fietsten samen voor Hospice Krommerijn in Houten. Negen enthousiaste spinninginstructeurs gingen vrijwillig zaterdagmiddag vier uur lang les geven aan 100 deelnemers. “De animo was dit jaar zo groot dat we al drie weken voor het spinningevent de 100 deelnemers hadden ingeschreven en we daardoor een wachtlijst hadden”, vertelt Chantal Schoemaker van Body Business.
“Elke deelnemer betaalde minimaal 30 euro om mee te doen (los van het mogelijke extra sponsorgeld dat er werd opgehaald). Daarnaast waren er waanzinnig veel sponsors die hun bijdrage hebben geleverd aan hapjes, drankjes en aanbiedingen voor in de ‘goodiebag’. Ook was er een loterij opgezet met fantastische prijzen, voor iedereen die het Hospice wilde steunen.”
Om 16.00 uur was het einde van de spinningmarathon in zicht en kon het fitnesscentrum Het Hospice een cheque met het bedrag van 13.273,90 euro overhandigen.
Schoemaker: “Het was een energieke ervaring met een geweldige opbrengst!’

Kijk ook op www.bodybusinesshouten.nl of op de site van het goede doel:
 www.hospice-krommerijn.nl