Geweldige opbrengst benefietconcert Zingende Vuurtoren!

vrijdag, 8 april, 2016

Benefiet De_Zingende_Vuurtoren 12-04-16Op 12 april jl. organiseerde het zangkoor De Zingende Vuurtoren een benefietconcert waarvan de opbrengst volledig naar het Hospice Kromme Rijnstreek ging. Het concert werd uitgevoerd door de het zangkoor van De Zingende Vuurtoren zelf en door het IJsselsteins Zeemanskoor.

De koren zongen voor en na de pauze elk een aantal liederen onder begeleiding van vijf muzikanten. Na de pauze werden ook nog drie liederen gezamenlijk gezongen. De sfeer was goed en er de mensen in de zaal zongen regelmatig mee, zeker bij de voor vele bekende liederen.

In de pauze werden loten verkocht ten bate van het hospice. Aan het eind van de avond vond de trekking van de loten plaats. Daarbij werden veel mooie prijzen verloot van bedrijven in Houten. De hoofdsponsors hadden de volgende mooie prijzen ter beschikking gesteld: diner bon van Vino-Pane, diner bon van Plein 22,  twee fietscomputers, twee kinderhorloges van Gold Point, een dames- en herenhorloge van Lucardi en twee Watch zonnebrillen van ICE. De hoofdprijs was een geheel verzorgd diner voor twee personen in Restaurant  Kasteel  Heemstede.

Hartelijk dank voor deze prijzen, een teken dat de plaatselijke ondernemers het hospice een warm hart toe dragen.

De opbrengst is € 4.300. Al met al was het een geweldige avond en een fantastisch bedrag voor het hospice!

Benefiet ZV en Zeemanskoor 12-01622-Cheque_Hospice 015