Benefietavond voor Hospice Kromme Rijnstreek bij Piazza Sports

donderdag, 7 maart, 2013

Houd je van spinnen? Ga de uitdaging aan en spin voor het Hospice!
In het kader van hun jaarlijkse actie “Piazza for Life” wordt er op vrijdag 22 maart a.s. een benefietavond georganiseerd bij Piazza Sports in Houten.
De gehele opbrengst van deze avond komt ten goede aan Hospice Kromme Rijnstreek en de stichting Villa Joep.

De avond begint met een actieve spinningsessie:
Van 18.00 – 19.00 uur kunnen kinderen onder leiding van een instructeur gaan spinnen. Het is de bedoeling dat zij bij deze sportieve actie financieel gesteund gaan worden door ouders, vriendjes en familieleden en op deze manier een mooi bedrag voor de goede doelen bijeen fietsen.

Vanaf 19.00 uur nemen de volwassenen het van de kinderen over.
De volwassenen betalen € 20 voor een uur spinnen, maar als zij zich ook laten sponsoren door vrienden, familie en collega’s en een mooi bedrag – hoger dan 20 euro – bijeen brengen, hoeven zij niet voor de fiets te betalen.
Er staan 35 fietsen klaar en het spinnen gaat door tot 22.00 uur onder de bezielende leiding van instructeurs van Piazza Sports.
Inschrijven en sponsorformulieren voor spinning verkrijgbaar aan de balie van Piazza Sports.

De avond eindigt met:
Vanaf 21.00 uur is het FEEST met DJ La Roch en Rick van der Kroon, tot in de kleine uurtjes.
Entreekaarten voor het feest ad € 10,- zijn vanaf 27 februari te koop aan de balie van Piazza Sports.
De volledige baromzet van deze avond zal worden gedoneerd aan het Hospice en Villa Joep.
Deze Benefietavond staat open voor iedereen, dus ook niet-leden van Piazza Sports zijn welkom en kunnen meedoen.

Voor meer informatie: www.piazzaforlife.nl