Atalanta clubkampioenschappen 2011

donderdag, 22 september, 2011

Uitreiking van de cheque t.b.v. het hospice


HOUTEN – Van zaterdag 4 september tot en met zondag 18 september zijn de jaarlijkse clubkampioenschappen van Tennisclub Atalanta gehouden. Ondanks enkele buien zijn de kampioenschappen vlot verlopen door de inzet van vele vrijwilligers. De clubkampioenen van 2011 zijn Cheryl Weerdenburg en Jip Rottier.

De middenstand van Houten heeft een mooie bijdrage geleverd aan de kampioenschappen. Diverse sponsoren, waaronder de hoofdsponsor Intersport, hebben gezorgd voor leuke activiteiten, lekkere hapjes en mooie prijzen.
Dankzij inzet van vrijwilligers is er tijdens de clubkampioenschappen met een loterij een mooi bedrag opgehaald voor het Hospice Kromme Rijnstreek.

Cheque voor hospice
Na afloop van de clubkampioenschappen bij Atalanta heeft voorzitter Sander een cheque van € 4.500,– overhandigd aan Anton Bosboom van de Vrienden van het Hospice en Hanne Vos, voorzitter van de Stichting Hospice Kromme Rijnstreek. Dit was de opbrengst van vele acties die de afgelopen weken zijn georganiseerd. Met dank aan de Houtense middenstand die hebben gezorgd voor de prijzen. De hoofdprijs van de loterij was een fiets van Bike Totaal.
Bron: ’t Groentje 21 september 2011