Artsenzorg in hospice voor buitenpatiënten vanaf 15 juli 2011

maandag, 11 juli, 2011

De afgelopen maanden is er intensief overleg geweest met twee externe artsen en de Stichting Houtense Huisartsen om te komen tot een samenwerking voor gasten van buiten de regio. Het streven van alle partijen is een kwalitatief optimale medische zorg voor alle opgenomen patiënten in Hospice Kromme Rijnstreek, inclusief de buitenpatiënten.
Het bestuur van stichting Hospice Kromme Rijnstreek is erin geslaagd twee artsen van buiten aan te trekken die de hoofdbehandelaars worden voor patiënten van buiten de regio. Drie Houtense huisartsen zullen de achterwacht gaan vormen tijdens de ‘kantooruren’. Gedurende de avond, nacht en weekenden zal de HAP voor spoedgevallen bereikbaar zijn.
Wij zijn dan ook bijzonder blij dat de samenwerking met de 2 ‘Hospice-artsen’ en de Houtense huisartsen tot stand is gekomen. Dat betekent dat vanaf 15 juli a.s. gasten van buiten Houten kunnen worden opgenomen.