AH Spaaractie steunt Houtense goede doelen

vrijdag, 12 juli, 2013

Bron: ’t Groentje, Houtens Nieuws

HOUTEN – De zegelspaaractie die dit voorjaar bij de Houtense Albert Heijn winkels liep heeft een mooi resultaat opgeleverd voor twee Houtense goede doelen. Het Hospice Kromme Rijnstreek kreeg een cheque van € 6.125,- en de organisatie van het Fladderen ontving een bedrag van € 1.555,-. Allemaal bij elkaar gespaard door winkelende Houtenaren!

Elke volle spaarkaart kon bij één van de drie Houtense AH’s worden ingeleverd, waarbij de keuze kon worden gemaakt tussen korting op een leuke activiteit, of een donatie van vijf euro aan één van de goede doelen. Aan de bedragen is te zien dat veel Houtenaren voor het laatste kozen. “En daar zijn we natuurlijk heel erg blij mee”, aldus Fladderburgemeester Petra van den Kieboom. “Het Fladderen leeft nog steeds heel erg in Houten. We gaan deze cheque gebruiken om kinderen en hulpouders tijdens het Fladderen drie dagen lang van eten en drinken te voorzien. Het helpt ons enorm!”

Ad Vos, voorzitter Vrienden van het Hospice: “Ook wij zijn diep onder de indruk. Dit hadden we in onze stoutste dromen niet verwacht. Het Hospice kan deze steun meer dan goed gebruiken. Ik wil de Houtense bevolking en de Albert Heijn winkels dan ook hartelijk bedanken”. En bij deze laatste zin sloot de Fladderburgemeester zich geheel aan.
Ook voor de organisatoren is de spaaractie succesvol geweest. Peter Krebaum (Albert Heijn Castellum), René van Beek (Albert Heijn Het Rond) en Martijn Steenman (Albert Heijn Oude Dorp) reikten de cheques dan ook met het grootste plezier uit aan deze Houtense kanjers. (SV)