Archief van juli, 2016

Nieuwe redactieleden nieuwsbrief

zondag, 31 juli, 2016

foto MarionMijn naam is Marion van Doorm, ik ben 42 jaar. Woon in Utrecht met mijn man, zoon Teun van 5 en we hebben een lieve Beagle Suus. Ik wilde redacteur worden van de nieuwsbrief van het hospice omdat ik graag vrijwilligerswerk wilde doen wat in lijn is met mijn ervaring en kennis en het moet goed te combineren zijn met mijn werk. Ik ben schrijver van levensverhalen en uitvaartbegeleider. Ik schrijf en vertel graag over mensen, wat hun beweegt en wat is hun geschiedenis. Ik hoop dan ook voor de nieuwsbrief mooie verhalen te kunnen schrijven.

 

 

Foto Moesuin LienEven voorstellen, mijn naam is Lien Nikken en binnenkort mag ik beginnen als Eindredacteur van de Nieuwsbrief, hiermee neem ik het stokje over van Dilia van Dijk.
Daarnaast heeft de ballotagecommissie haar goedkeuring gegeven om ook te komen koken.

Omdat ik, naast mijn huidige vrijwilligerswerk, nog wel iets meer kan en wil doen ben ik via internet terecht gekomen bij Hospice Kromme Rijnstreek.
Vooral om te koken, dat doe ik graag en dat leek me wel wat.
Ik kwam in contact met Johanna Castrop en dat was heel bijzonder, zij reageerde doortastend en zeer actief.
We maakte een afspraak en het voelde goed, de sfeer, de mensen, het moderne (prachtige) gebouw en vooral hoe iedereen met elkaar omgaat.
Dat je als vrijwilliger ook moet leren komt mij zeer gelegen, weer even de hersens laten kraken.
Dat er een Nieuwsbrief is en gemaakt dient te worden…. daar sta je toch niet bij stil maar lijkt me wel heel erg leuk om te doen.

Lees verder »

Week van de Hospice

zondag, 31 juli, 2016

Logo Week Hospice