Archief van september, 2014

OPEN DAG Hospice Kromme Rijnstreek 11 oktober 2014

donderdag, 25 september, 2014

logo-hsIn het kader van de Internationale Dag van de Palliatieve Zorg openen wij onze deuren op 11 oktober van 11.00-15.00 uur. Iedere belangstellende wordt van harte uitgenodigd een kijkje te komen nemen om kennis te maken met ons gastvrije en sfeervolle hospice.
Velen hebben de indruk dat het hospice een verdrietige omgeving is, maar tijdens deze ‘Open Dag’ willen wij laten zien dat dit niet altijd het geval is. U kunt kennis maken met de palliatieve zorg in Hospice Kromme Rijnstreek, welke geleverd wordt door een gemotiveerd team van artsen, verpleegkundigen en goed opgeleide vrijwilligers.
Daarnaast is er volop gelegenheid om vragen te stellen o.a. over het verblijf van de gast in een hospice. Maar ook wat houdt het in om als vrijwilliger te werken in het hospice.
De bezoekers worden in kleine groepjes rondgeleid en krijgen koffie/thee en een versnapering, gemaakt door onze kookvrijwilligers.

Om 12.00 uur kunt u tijdens deze dag een lezing bijwonen over ‘ Keuzes en beslissingen rondom het levenseinde’ door Petra Blommendaal, hospicearts.
Om 13.00 uur verzorgt Yvonne Jongeling, verpleegkundige in het hospice een presentatie ‘Kiezen voor Palliatieve Zorg in Hospice Kromme Rijnstreek. Wat betekent dat?’

U bent welkom tussen 11.00 en 15.00 uur op Handboog 8, 3993 AD Houten.
Aanmelden voor deze dag hoeft niet, mag wel.

Graag tot 11 oktober!
Hebt u nog vragen? Stuur een mail naar Katja Versluis, coördinator HKR: k.versluis@hospice-krommerijn.nl
Deze dag wordt mede gesponsord door De Kruijf Tentenverhuur BV Schalkwijk www.dekruiftenten.nl

Meer informatie over de 10de Internationale Dag van de Palliatieve Zorg?

Lees verder »