Archief van augustus, 2013

Week van het Hospice 2013: U kunt genieten en het Hospice steunen!

woensdag, 21 augustus, 2013

De ‘Week van het Hospice’ wordt gehouden van 16 t/m 28 september 2013.

Informatie over de vele aktiviteiten die zijn georganiseerd en waaraan u kunt deelnemen leest u in deze Special.

Om de Special te openen klik op : 2epr-012234-Hospice Vrienden KR – SPECIAL schoon (web)

Kijk voor meer informatie op :  www.weekvanhethospice.nl

Zonnetje lid Beschermgilde Hospice

vrijdag, 2 augustus, 2013

Bron: ‘tGroentje Houten, 31 juli 2013

HOUTEN – Het Zonnetje staat voor zorg, goede zorg vanaf de wieg tot aan de middelbare school, maar waarom daar stoppen? Je komt hulpeloos op de wereld en vertrekt vaak hulpbehoevend. Dit is de reden dat het Zonnetje heeft besloten om lid te worden van het Beschermgilde Hospice Kromme Rijnstreek. 

Want wie binnen het Kromme Rijngebied aan zijn laatste reis is begonnen en hulp nodig heeft voor dit afscheid, is in de juiste handen bij Hospice Kromme Rijnstreek met al haar hartverwarmende vrijwilligers.

Hospice Kromme Rijnstreek biedt haar gasten tijdens de laatste fase van hun leven een plaats om in alle rust en veiligheid te verblijven en afscheid te kunnen nemen van het leven wanneer dit thuis, in de eigen vertrouwde omgeving, niet meer mogelijk is. De zorg in een hospice wordt ook wel “thuis-verplaatste-zorg” genoemd. Bij Hospice Kromme Rijnstreek staat de gast centraal.

Onder Hospice Kromme Rijnstreek vallen de gemeenten Houten en Bunnik inclusief de bijbehorende kernen Schalkwijk, ‘t Goy, Odijk en Werkhoven. Wanneer men zelf ondervonden heeft wat het Hospice inhoudt en betekent voor de mensen, de naaste familie en vrienden, kan men niet anders dan ook het Hospice een warm hart toedragen.

Wilt u als particulier ook het Hospice Kromme Rijnstreek steunen? Dan kunt u dit via a.bosboom@hospice-krommerijn.nl of neemt u een kijkje op www.hospice-krommerijn.nl Alleen voor ondernemers is de mogelijkheid tot ‘Gildelid’.