Archief van mei, 2013

In Memoriam

woensdag, 29 mei, 2013

Wij zijn vol ongeloof over het overlijdensbericht van Anita van Oostrom die na een zeer kort ziekbed op 46-jarige leeftijd is overleden.
Wij hebben Anita leren kennen als een spontane, enthousiaste vrouw met een grote betrokkenheid voor haar medemens en haar omgeving.
Al in 2010 bood zij aan, als eigenaresse van ‘de Brink Business Bloemist’, het hospice regelmatig te voorzien van creatieve, verse boeketten en bloemstukken, omdat ze het hospice zo’n mooi initiatief vond. Tijdens de officiële opening verzorgde Anita de styling en zag het hospice er prachtig en bloemrijk uit.
Bloemstukken verzorgen voor speciale gelegenheden was haar passie. Deze werden dan ook altijd tot in de puntjes verzorgd.
In gedachten leven we mee met haar partner, familie, persoonlijke vrienden en haar medewerkers van de ‘Brink Bloemen’.

Namens de coördinatoren en bestuursleden van het hospice.

Koninklijke onderscheidingen uitgereikt aan vrijwilligers Hospice

vrijdag, 3 mei, 2013

De kinderen van oud-bestuurslid André Kok ontvingen op 25 april voor hun vader postuum een eervolle oorkonde uit handen van burgemeester Boekhoven uit Houten. Vorig jaar werd André voorgedragen voor een Koninklijke onderscheiding. Het mocht echter niet zo zijn om deze zelf in ontvangst te nemen. André overleed eind september 2012 op zijn zeilschip door een noodlottig ongeval. Het werk voor het hospice was maar een van de vele vrijwilligersactiviteiten waaraan hij deelnam.
Ook een van onze zorgvrijwilligers Truus Wieman werd door burgemeester Boekhoven in het zonnetje gezet en ontving trots de onderscheiding Lid in de Orde van Oranje-Nassau.
Naast haar zorgactiviteiten binnen het hospice is Truus ook actief als vrijwilliger voor de Zonnebloem, de RK Parochie Houten en zet ze zich al jaren in voor de Avondvierdaagse in Houten.

Truus Wieman neemt de felicitaties in ontvangst van Burgeneester Boekhoven

Truus Wieman neemt de felicitaties in ontvangst van Burgeneester Boekhoven

 

Namens de bestuursleden en alle medewerkers van Hospice Kromme Rijnstreek worden Kris, Marlène en Truus van harte gefeliciteerd met de onderscheidingen die hen zijn toegekend.