Archief van februari, 2011

Hospice Kromme Rijnstreek gaat open!

vrijdag, 11 februari, 2011

Open Dagen van Hospice Kromme Rijnstreek op 11 en 12 maart 2011

Alle inwoners van de Kromme Rijnstreek worden van harte uitgenodigd voor een bezoek aan deze prachtige nieuwe instelling tijdens de speciaal voor hen georganiseerde Open Dagen. Iedereen is welkom op 11 en 12 maart a.s. van 11.00 uur tot 16.30 uur.

Na jarenlange voorbereiding is het zover. Op donderdag 10 maart 2011 vindt de officiële opening plaats voor speciaal genodigden. Vanaf 17 maart 2011 kunnen de eerste gasten in het Hospice Kromme Rijnstreek worden ontvangen.
Lees verder »

Vrijwilligerswerk in het hospice

vrijdag, 4 februari, 2011

Jose Melai (li) en Nel Blokland (re), (foto Marlène van Vijfeijken)

Persbericht Trefpunt 26 jan.2011 Door: Marlène Van Vijfeijken
HOUTEN – Na jaren lobbyen, fondsen werven, regelen en bouwen, is het bijna zover. Het Hospice Kromme Rijstreek is eind maart klaar om de eerste gasten te ontvangen. Naast professionele medewerkers zijn vrijwilligers onmisbaar. José Melai en Nel Blokland zijn twee van de tachtig vrijwilligers. Na een jaar van voorbereidingen staan zij te popelen om aan de slag te gaan.

José Melai en Nel Blokland bijna klaar om aan de slag te gaan. Foto: Marlène van Vijfeijken.
Lees verder »

Hamer voor projectleider Hospice

donderdag, 3 februari, 2011

Rechts Andre Kok, projectleider Hospice en links Rob de Zeeuw, uitvoerder bouwbedrijf van Bekkum

HOUTEN -Met een kleine ceremonie is op vrijdag 28 januari het ‘kale’ gebouw van het Hospice Kromme Rijnstreek opgeleverd. Bouwonderneming Van Bekkum had sinds mei 2010 hard gewerkt om het op tijd en binnen de grenzen van het budget te laten verrijzen. Symbolisch overhandigde Rob de Zeeuw, uitvoerder van Van Bekkum, een gebruikte hamer aan projectleider André Kok van het Hospice Kromme Rijnstreek. Want nu zijn de binnenwerkzaamheden aan de beurt: schilderen, behangen, stofferen en het plaatsen van de keukens. Vervolgens zullen de gastenkamers sfeervol worden ingericht. Ook de het tuinplan is al rond en met de tuinaanleg wordt een dezer dagen begonnen. Eind februari zal het hospice in gebruik worden genomen. De organisatie van de officiële opening, op donderdag 10 maart, is al in volle gang. Persbericht ’t Groentje 02-02-2011