Archief van oktober, 2010

Royale gift van Rotary voor Hospice

zaterdag, 30 oktober, 2010

Johan de Boer(r) overhandigt cheque aan Piet Tulner (l) in aanwezigheid van de gouverneur van Rotary mevr. Albertine Perre

Op woensdag 20 oktober jl. overhandigde Johan de Boer, voorzitter van Rotaryclub Houten, een bedrag van 20.000 euro aan Piet Tulner als vertegenwoordiger van het bestuur van de stichting Vrienden van het Hospice Kromme Rijnstreek .
In mei van dit jaar organiseerde Rotaryclub Houten de, voor het district van Rotary Nederland belangrijke, districtsconferentie NEVER WASTE A GOOD CRISIS. De kunst om beter uit de crisis te komen werd het motto van dit congres. Talloze bekende sprekers waaronder de heren Staal (Nederlandse Vereniging van Banken), Milder (Lost Boys), Van Gelder (Mediq) en vele anderen, bespraken de mogelijkheid om heel goed uit een crisis te komen.
Mede dankzij de ondersteuning van Mercedes Benz, het Houtense ICT bedrijf AdVo en de meer dan 200 betalende bezoekers leverde dit congres het respectabele bedrag van 20.000 euro op.
Rotary Houten is zeer betrokken bij het Hospice Kromme Rijnstreek. Leden hebben zitting in de besturen van het Hospice, anderen adviseren of leveren financiƫle ondersteuning.

Nieuwsbrief nummer 2, oktober 2010

maandag, 18 oktober, 2010

Nieuwsbrief nummer 2 Oktober 2010

Hoogste punt bereikt Hospice Kromme Rijnstreek

vrijdag, 8 oktober, 2010

Bouw Hospice verloopt voorspoedig. Sinds de eerste paal op 4 juni jl. werd geslagen verloopt de bouw geheel volgens plan. Het hoogste punt is bereikt en de eerste stenen van de buitenmuren zijn gemetseld. De bouwers van Van Bekkum leveren fantastisch werk en daarom zijn ze afgelopen vrijdag door het bestuur in de bloemen gezet. Ook financieel verloopt alles volgens plan; we blijven binnen het bouwbudget. De plannen voor de inrichting en aanleg van de tuin worden nu afgerond. Met de gemeente en de buren wordt gekeken naar een plan om de toegangsweg en de nog niet bebouwde kavels op tijd mooi af te werken en in te richten. Het gebouw wordt half december opgeleverd. De verdere afwerking en inrichting zal daarna nog een paar maanden in beslag nemen. Er is een werkgroep ingesteld die de officiƫle opening en het open huis voorbereidt.