Archief van maart, 2009

Voorlichtingsavond Hospice Kromme Rijnstreek

woensdag, 25 maart, 2009

Belactie BelactieHOUTEN- Op donderdagavond 2 april zal er in de gemeenschapsruimte van het Haltna Huis, Het Kant 193, te Houten informatie worden gegeven over de laatste ontwikkelingen van Hospice Kromme Rijnstreek. Tevens zal voorlichting worden gegeven over het vrijwilligerswerk in het hospice. Lees verder »

Voorlichtings- en vrijwilligersavond op 2 april 2009

zaterdag, 21 maart, 2009

Adres: HaltnaHuis, Het Kant 193, Houten
“Recente ontwikkelingen van Hospice Kromme Rijnstreek”
Lees verder »

Jeugd in actie voor Hospice Kromme Rijnstreek

vrijdag, 20 maart, 2009

HOUTEN- Leerlingen van het ROC Midden Nederland zullen op 20 en 24 maart een belactie houden om vrijwilligers te werven voor het in oprichting zijnde Hospice Kromme Rijnstreek in Houten. Een hospice is een huis waar mensen, die niet meer beter worden, in alle rust kunnen verblijven als het thuis of in het ziekenhuis niet meer gaat.

In het kader van Make a Difference Day (MADD) werken leerlingen van de opleidingen Sportmarketing en Evenementenorganisatie van ROC Midden Nederland mee aan een goed doel. Lees verder »

Samenwerking Palliatieve Zorg vastgelegd in overeenkomst

donderdag, 12 maart, 2009

Maandag 2 februari heeft een groep zorgorganisaties in onze regio in Houten een samenwerkingsovereenkomst getekend met betrekking tot palliatieve en terminale zorg. Palliatieve zorg is zorg aan mensen die ziek zijn en daarvan niet meer zullen genezen. Terminale zorg is palliatieve zorg, gericht op de allerlaatste weken of dagen van het leven. Lees verder »

Kennismaking met Andre Kok

zaterdag, 7 maart, 2009

André Kok is sinds eind vorig jaar de projectleider voor de realisatie van het nieuwe Hospice in Houten. Voordat hij hiermee begon was hij voorzitter van de bouwcommissie van ‘De Lichtboog’, het nieuwe gebouw van de Nederlands Gereformeerde Kerk op de Kruisboog. Bij de voorbereidingen van de bouw van de kerk heeft hij een voorzet gegeven voor een ruimtelijke indeling van het gebied (de zogenaamde zorgcampus) waar allerlei maatschappelijke instellingen bij elkaar gesitueerd kunnen worden.
Lees verder »